Lue lisää meistä

lauantai 25. helmikuuta 2012

Muistovideo

10 kommenttia:

  1. Tuli kylmiä väreitä koko videon ajan. Kaunis video ja niin hieno Rampe <3

    VastaaPoista
  2. Kiva että blogi on taas näkyvillä! Ja koskettava video! Onko sulla vielä tallessa se runo tms., jonka olit johonkin poistamaasi postaukseen laittanut, Rampeen liittyen? Siinä oli jtn tyyliin, että "vaikka olet kuollut, elät kaikessa tekemässäsi" tms. Se oli niin nätti, olis kiva lukea uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla se postaus tallella luultavasti, täytyy katsoa, jos löytäisin. Laitoin kaikki muut postaukset vain takaisin luonnoksiksi, jotta blogi toimisi jonkinlaisena muistona Rampelle, eikä olisi sekalainen kirjo postauksia eri aiheista.

      Poista
    2. Me lähdemme tästä elämästä,
      emmekä kuitenkaan lähde.
      Me elämme edelleen kaikessa,
      mitä olemme tehneet.
      Kaikki, mitä olemme ajatelleet ja sanoneet ja olleet,
      jää elämään ja valaisemaan toisten tietä.
      Me kuolemme,
      emmekä kuitenkaan kuole,
      vaan elämme niiden sydämissä,
      jotka ovat rakastaneet meitä.

      Poista
    3. Juuri tuo! Iso iso kiitos :) On niin kaunis :')

      Poista
  3. Lopetatko blogin kirjoittamisen ?:'O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enhän mä tänne mitään järkevää ole kirjoittanut enää pariin kuukauteen muutenkaan, silloin tällöin jotain myyntipostauksia, kun ollut tavaraa myynnissä.

      On mulla uusi blogikin odottamassa sitä hetkeä, kun jotain hevostelukuvioita tulee taas, että voin julkaista. Sinne tulen kyllä entiseen tapaan kirjoittamaan, mutta en tosiaan tässä tilanteessa sitä vielä kaikille esille laita.

      Poista
  4. Hei, kuulin että olit joku aika sitten etsimässä vuokrahevosta Vihdin alueelta. Oletko jo löytänyt vai onko vuokrahevonen vielä etsinnässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoitteluni, etten ole aiemmin vastannut mitään, sillä en seuraa kovinkaan aktiivisesti enää kommentteja, joita tänne tulee.

      En ole löytänyt vuokrahevosta vielä, mutta tällä hetkellä en enää ole hakenutkaan kovin aktiivisesti, vaan seurailen lähinnä, mitä vuokralle tarjotaan. (ei siis omaa ilmoitusta missään) Jos sinulla olisi jonkinlainen hevonen vuokraajaa vailla, laita ihmeessä sähköpostia sivupalkista löytyvään osoitteeseen.

      Poista